Молитва до Богородицi

Царице неба і землі,
Дозволь Тобі сказати слово:
Живемо ми сьогодні в злі,
Покрий  же нас своїм Покровом!

Вузькою стежкою веди,
Втримай від злих речей і ока,
Від смерті, Мамо, вбережи,
Веди до світла крок за кроком

Покрий від ненависті й зла,
Від заздрості, брехні, осмути,
Дай серцю спокою й тепла,
Щоб не дійшла туди отрута.

Світ став холодний, йде війна.
І не шкодують навіть діток...
Який то біль, яка біда!
Візьми в обійми всіх сиріток!
 
Царице неба і землі,
Дай сили нам протистояти
Хоч грішні ми,  ми не святі
Прийди, спаси, Царице Мати!


Рецензии
Валюша
Богородица держит свой плат
над всеми невинными душами
Нам остается только молиться
С теплом

Любовь Шикторова   31.10.2022 14:59     Заявить о нарушении
Спасибо, Любовь! Да, мы все просим Господа и Божью Матерь о помощи... Верим в промысел Бога.
Храни Вас Господь!

Валентина Козачук   03.11.2022 19:37   Заявить о нарушении