Басаногай малечай...

Басаногай малечай,
Ранка скінуўшы сны,
Бегчы полем да лесу,
Да хаванак грыбных.

Лісьця жоўтую коўдру
Кранаць босай нагой
І грыбны, лясны водар
Зельлем піць ад хвароб...

Ды грыбніц зніклі ніткі,
Знік дубняк малады,
Зніклі ў зменах вялікіх
Грыбазборныя дні.
-11.08.22.






















Ды грыбніц зніклі ніткі,
Знік дубняк малады,
Зніклі ў зменах вялікіх
Грыбазборныя дні.
-11.08.22.


Рецензии