З юв1леем украинск

Ювілейна сьогодні дата,
Подарунків, сюрпризів  багато,
Рідні , друзі тебе вітають
Та від щирого серця бажають
В мирі, злагоді довго жити,
Щасливою бути, не хворіти,
Посмішкою день кожен  зустрічати,
Та усі свої мрії здійсняти.
Бути коханою та кохати,
Від дітей, онука радість мати.
Шістдесят - ювілей красивий,
Мудрість, досвід  є,  маєш сили
Жити, мріяти , мандрувати
І ще багато ювілеїв зустрічати.


Рецензии