Переформування

Веде перебудову «лаптєстан»,
модернізує власні збройні сили,
та ЗСУ їх відправляють в «бан»
відразу майже – по приходу з тилу.

Надводний флот в підводний перейшов,
повітряний – уже в наземні сили,
колони танків – у металолом.
Немов гриби ростуть щодня могили.

Тому резерви стали підіймать,
глухих з кривими мобілізували.
Сформовану рашистську оркорать
стрічаємо артилерійським шквалом.

А «міль» торочить про Армагеддон
і про якусь брудну химерну бомбу…
Уже всі знають, що воно дін-дон
і все скінчиться тривіально – тромбом.

05-10.2022


Рецензии