Оазис...

Любов це не хвороба,
Любов це є життя,
Це платина, це проба,
Це мрія майбуття,

Любов це вічне світло,
Любов це водограй,
Нарешті дно розквітло,
В десяточку, пірнай,

Загублений оазис,
Зірки від шарму меркнуть,
Майбутнє, спрага, фазис,
Жагу в полон не ввергнуть,

Нехай згорять образи,
Так, з Верху все видніше,
Беріть із серця фрази,
Кохання вам рідніше!!!!!

29.10.22.
О.Г.(ГОРЕЦЬ.)
Світлина з інтернету.


Рецензии