Близ саду

                А.


Сумні твої рокИ
                близ саду і ріки...

Колись твій хміль
                буяв, та зоряна блакить

Пощезла, як
                скотилися сонцЯ, -

Але ж, любов"ю
                жив ти до кінця!


Рецензии