Тыхо на двори

Тихо на дворі,
Капає з стріхи,
Спить все навколо,
Десь би поїхав.
За синє море,
За білі гори,
Де сонце сяє,
Не чути горя.

Десь би поїхав,
Хату побачив,
Що мати робить,
Може, не плаче.
Все виглядає
Сина з дороги,
Сонце сідає,
Син не заходить.


Рецензии