Наша ненька-Перемога!

Епілог:
В оцих очах - воєнна туга...
Питання НАМ: - ЧОМУ се так?
Хіба ганьба усім подруга?
Війна й Дитинство - А СЕ ЯК?

Як веселитись, коли плачуть?
Де мирне небо серед хмар?
Чом зайці сонячні не скачуть
По тіням бомбових примар...

Та припиніть вже бойню, люди!
Хіба вам щастя не хвата?
Навіщо бить багнетом в груди,
Коли є посмішка свята....
=GrafBorisfen=

Наша ненька-Перемога!
ht tp://w ww.poetry club. com. ua/getpoem.php?id=964117
Нахабні цензори хвецьбуку постійно блокують МОЇ вірші за спирання на ПЕРШОДЖЕРЕЛО посилання на поетичні сайти, а тако ж за застосування НАШОЇ ПЕРВІСНОЇ ТИСЯЧОЛІТНЬОЇ КолядиДарної системи!, мотивуючи це поширенням насилля та ненавісті! Ганьба їм за цензуру та порушення моїх авторських прав!

Ми йдем до неньки-Перемоги!
Не фсі прямі туди дороги!
І не усі зібрались в путь.
Але хто йде - усі прийдуть!

Не забарись! - Вона чекає!
Щодня ріднесенька зітхає:
- Ну деж ви там, мої сини!
Прийдіть реально, а не в сни!

Прийдіть живі - я фсіх чекаю!
Усіх вас у обличчя знаю!
Проте в раю - ганьба також!
Хто ж, як не обрані? Отож...

Від зла й ганьби світ очищайте!
Вам - Воля, Честь та Слава! - Знайте!
Звитяга ваша - мій портрет!
Косіть ганьбу, як очерет.

ТАМ, в Майбутті - усе гаразд!
Вам фсім привіт від файних газд.
Там - мир й веселка через млин!
Бо тут тримались, як один!

Якщо вам важко - не журіцця!
Співає гімнами горлиця,
То ж вам - із Майбуття - привіт!
А Дух Бійця - Звитяга літ!

Вас обіймає ненька-мати!
І не устане вас чекати.
Бо Перемога в нас одна! -
Без нас не справицця вона.

Козак =GrafBorisfen= 39 Рам хатЪ 75 31 ЛЪто від С. М. З. Х. /28.10.2022/

http://stihi.ru/2022/10/29/2100


Рецензии