I доля, i любов - все шкереберть

І доля, і любов – все шкереберть.
Стомилася душа, втомилось тіло.
І вже хотілось написать про смерть.
А про життя писати не хотілось.

І поруч хтось казав про те саме –
про шкереберть, про долю, тіло й душу.
І вітер дме – той, з півночі, – зле дме,
мов вирішив мене й моє порушить.

І вже нема, здавалось, вороття –
над світом пануватиме злий вітер...
Та ось мені всміхнулося дитя,
і розумієш, що повинен жити...


Рецензии
чудесно !

Наталия Нездешняя, спасибо!

Миклош Форма   03.11.2022 18:06   Заявить о нарушении
Очень по-человечески❤❤❤

Миклош Форма   04.11.2022 17:21   Заявить о нарушении