Квiти на морозi почорнiли

Квіти на морозі почорніли.
Почорнілі квіти геть усі.
Так вони розквітнути хотіли,
та мороз не дав життя красі.

Я тих квітів навіть назв не знаю.
І хіба у назвах квітів сенс.
Я тепер букет не назбираю.
Змерзлі квіти – чорні, мов терен.

Без букету – ніде правди діти –
вже волів чекати на весну...
Та між чорних квітів я помітив
квітку – ту, що встояла, – одну...


Рецензии