***

Приторна аж до шлункових спазмів
На дотик скрізь вибрита,наче  кістки моделей
продали у аптеці мікстуру мені від маразмів
бо зомлію,нахапаний вишень з твоїх коктейлів

Ти стікаєш своєю фальшиво   скупою люттю
Позолота позлазила , вицвіли ранки і ночі
Моє ложе стало для тебе останньою путтю
Милом мазала шнур і не чула, як страх регоче


Рецензии