Охота

Апробація моїх нервів тобі зарахована.
Ми палили,неначе сьогодні остання п’ятниця.
Наші душі поколоті, хмелем реклама прихована
Для статистики соціологам сльози зостануться.

Друзі думають певно, що ти мій сумний Орфей,
Корифей семиструнного розпачу, - все це брехня!
Знаю я достеменно, міцна в медоїда броня,
Та не в тебе: ти не завойовник, всього лиш трофей.


Рецензии