Куды сьвет гэты рушыць...

 
Куды сьвет гэты рушыць,
Яго хто ганьбой пхне
На полымя, на сьцюжы,
Каб ён гарэў ці мерз.

На камяні-руіны,
На бой ілбом аб лоб,
На помсты яд зьмяіны
Хто пхне бацькоў, сыноў.

Сьвет супакоіць што б
Выйсьцё такое дзе,
Дзе той высокі лоб,
Які яго знайдзе ??
07.10.22.


Рецензии