Две половинки

Життя наповнено людьми,
Душа споріднену шукає,
Щастям переповняє мить
Коли рідненьку зустрічає.

Бо доля в них  на двох одна,
Одне життя , одні надії,
Мелодії одна струна,
Одні в них сокровенні мрії.

Зустрілися ті дві душі,
Від цілої дві половинки,
Хай пощастить їм у житті,
Кохання буде без хмаринки.


Рецензии