у далёкiм i блiзкiм...

У далёкім і блізкім,
У вялікім і малым
Сродак знайдзіце
Ад новай навалы!

Кіньце жалобы,
Роспач, дакоры
І студнем амёбным
Хавацца ў норы.

Бацькоўскім, дзядоўскім
Дасягам дышыце,
Смактаць кіньце соску,
Да справы ідзіце!
-03.10.22.


Рецензии