***

УКРАЇНО - ненька пишноквітна,
Така красива, ніжна і тендітна...
Твої безкраї гори- полонини
В серцях народу, що до волі лине...

Як образ Жінки - з виду, так вразлива...
І, наче, безпорадна і мінлива...
Але у труднощах сувора Господиня,
Дасть відсіч кожному в лиху годину.

Тобі бажаю Бути, Бути, Бути!!!!
Хай голос твій по всьому світу чути
Живи, Красуня, у щасливій долі,
Натхнення, ПЕРЕМОГ і ВОЛІ!!!!;;;;;;


Рецензии