Шумить г ллям стара береза

Шумить гіллям стара береза
Пожовле листя все скидає,
Але  чомусь  болить  її душа.
Чому болить сама не знає.

Можливо думає вона
Що вже не зможе жити.
І що коли прийде весна
Не зможе своє листя обновити.

Та вся твоя журба пройде,
До тебе теж весна вернеться.
І знову листя зашумить,
А з вітром біль твій відлетить.

25.10.2022


Рецензии