Когда ты звонишь

   Н.Бидненко
Коли ти звониш просто так –
Це щастя, віриш?
Бо цей від Долі добрий знак
Дарує вірші.
Коли торкнешся ти мене –
Це щастя, знаєш?
Аж хвиля ніжності гойдне,
Хоч не кохаєш.
І тануть, мов осінній дим,
Усі напасті,
Коли ти є в житті моїм –
Це просто щастя!
***
Когда ты звонишь просто так -
Это счастье, веришь?
Ведь от Судьбы это добрый знак
Подарит строки.
Когда коснёшься ты меня -
Это счастье, веришь?
И волны нежность кочнут
Хоть и не любишь.
И таят, как осенний дым
Все напасти,
Когда ты есть в судьбе моей -
Это просто счастье!


Рецензии