Кримський п рат блюз

Мій компас старенький до Криму веде
Туди де мій друг закадичний жеве
Він дуже самотній і дуже сумний
Від того буває він дуже злий

Він хлопець сміливий, хоча й шкандибає
Роджер веселий на палубі сяє
І крізь за бортом блакитна вода
Адже він капітан, капітан корабля

До друга старого з діжкой вина
Мі будемо сидіти як завжди до утра
Згодуємо акулам солоних медуз
І заіграєм і заіграємо блюз!


Рецензии