Днепр

***
Над країной темна хмара знову нависає
Сивий дід Дніпро похмурий хвилі підіймає
Відіб'ємось! Нам не вперше, українці браття
І все те, що турбувало, спалим у багатті.

***
Переможемо, підіймем із руїн країну
І прославимо у піснях нашу Україну
Дід Дніпро ще посміхнеться, така вона доля
Бо у нашого народу - сила, мужність, воля!


Рецензии