Я молитву сама напишу для моei дочки

Я молитву сама напишу для моєї дочки.
Я сама напишу і напам'ять завчу кожне слово.
Напишу кожне слово молитви з такою любов'ю,
щоб дитина відчула молитву, мов дотик руки.

Я в молитву вкладаю усю материнську любов
і усі материнські жіночі омріяні мрії.
Я в молитву вкладаю усі материнські надії.
Як і кожная мати, за доню молюсь знов і знов.

Буду чиста і світла в словах молитовних своїх,
щоб дочка якнайлегше пройшла по жіночих дорогах,
щоб відчула величную милість Всевишнього Бога
і була чиста й світла – така, як в молитвах моїх...


Рецензии