***

«Єдиний, хто не втомлюється, – час. А ми – живі, нам треба поспішати.»
/Ліна Костенко./
**********************************************

На все у світі є свій час...
На першу зустріч чи розлуку.
Кохаємо, кохають нас,
Хтось пропонує серце й руку.

Усьому є своя пора...
На перший боязкий цілунок,
На біль, коли в душі діра,
На щиру усмішку в дарунок.

На тихий вечір, ніч п'янку,
Де вітер обійма любисток.
На зрілу мудрість у вінку,
Яка збира роки в намисто.

На дотик слів, обіймів смак,
На пристрасть і сердець сплетіння...
А без любові нам ніяк,
Так з покоління в покоління.

На  все у світі є свій час.


Рецензии