Люб ть, нос ть та зд йснюйте...

Любіть душею, якщо це можливо,
Носіть коханих на руках надії,
Та совість не втрачайте це жахливо,
Діліться щастям, здійснюйте всі мрії!!!

24.10.22.
О.Г.(ГОРЕЦЬ.)
Світлина з інтернету.


Рецензии