всi вiдтiнки сiрого на укр. яз

1
Всі відтінки сірого -
в нАстрої моїм,
знов згадала милого
в коловерті рим.
Знов тону у спогадах
промайнулих днів,
у сердечних рОзладах
марно час мій сплив.

2
Неповторні зустрічі -
незворотній шлях;
плачучи й сумуючи,
плутаюсь в словах.
На слідах загублених
нІчого втрачать,
в почуттях обвуглених -
самоти печать.

3
В роздумах омріяних
вже тебе нема,
між надій розвіяних -
тУга та пітьма.
Всі відтінки сірого
скупчились в душІ,
тінь кохання стихлого
схована в віршІ.

4
Є в відтінках сірого
фАрби голубі.
Може, знАйду милого
іншого собі.
Розмалює долю він
в інші кольори,
стане м'ятою полин,
настрій - без жури.
-------------------------------
Стануть святом сірі будні,
сонце вийде з сірих хмар,
роз'ясниться, як в полУдні,
бо любов - життя ліхтар.

22/06/21/ (авторська пісня)


Рецензии
Хорошо написано. С удовольствием прочитала.
Добра!

Тихий Ветер   23.10.2022 15:08     Заявить о нарушении