Шлях...

У щирого кохання є безліч ворогів,
І шлях його тернистий і з думками,
У нього тільки пару берегів,
І ті порослі жовтими плітками,

Нехай вам важко, бережіть коханих,
Ви не біжіть при першій же відмові,
О скільки їх партнерів віртуальних,
Не вистачить і часу для промови,

Цукерки, мед та різні барвники,
Оточувати будуть та схиляти,
Одні згоряють наче сірники,
А інші схильні розстріляти,

Не бійтесь що кишені у дірках,
Це наживне, потрібен час,
Хай ваше небо буде у зірках,
А хмари злі минають вас!!!

21.10.21.
А.Г.(ГОРЕЦЬ.)
Світлина з інтернету.


Рецензии