Падае лiсток

Цiха падае лiсток,
Нiбы зорачка-малек.
Асцярожна вецярок
Абдымае за бачок.

I пяшчотна  так кладзе,
Быццам кросны тчэ.
Ах, якая прыгажосць
Ды нядоугi яна  госць

Златарунны  дыванок
Свецiць некалькi дзянек.
Зменiць золата лiства
На сiвога, шэрага ката.


Рецензии