Са кьвезекдин тай хьана. 67

Назлудиз гил маса ишел-хвал хьана,
Кефи хана, рик1ни дарискъал хьана.

Чк1ана фад и хабарни дагълариз,
Къекъвезава, тикрар ийиз рагари.

Са афтеда къвез авахьна вилерай,
Лап ивидин ст1алар хьиз гевгьерар.

" Азиз дуьнья, ин аламат дуьз яни?
Тахьайт1а лагь, зун са гьаясуз яни?

Зазни авай, гунагь квачир умудар,
Завни рахаз к1анзавай са шумудаз.

Ингье эхир; са кьвезекдин тай хьана,
Кьисметдиз зи бахтсузарин пай гана".

Циф алатна, ачух хьайла цаварни,
Фад акъатда дертлу хьайи йикъарни.

Рушарин шел-хвал гьамиша адет я,
Кериманди, фикир гайт1а, къелет я.

Мадни Керим тахта гваз мягьледа
Ацукьнава, акъудиз мад зегьледай.


Рецензии