Болото...

Ви жили поряд – бачили, знали,
Проходили повз них і просто мовчали.
А вони множились, ніби клітини,
І відділялись від стану людини.
Деградували – до плазунів –
«м’ясо гарматне» в руках у «панів».
Та тільки «панство» - фашистська сволота –
Вилізло купкою з свого болота.
Квакає, що усіма тут керує –
Хто не з болотом – той пошкодує!
Кожен в них ворог, хто не смердючий,
Тому плодяться Ірпіні та Бучі .
Куди не прийдуть – там смерть і лайно.
Кого вбивати – їм все одно!
Все – щоб в болото, в багнюку усіх!
Бо поняття там не має про гріх…
Там на престолі давно сатана.
Тому і йде нескінченна війна.
Жертв треба більше і крові людської –
Тільки вона сатану заспокоїть.
Та не на тих ти надибав, проклятий,
Вже тут на тебе чекають ті грати,
Де ти подохнеш зі своїм болотом! –
Світу огидна брехлива мерзота!
Воїни Світла підпалять твій трон!
 темрява - Світлом узята в полон!!!


Рецензии