Вы - шикарно талантливы, деточка!..

         He reta whaiaro me te kaituhi a Sabrina Lari. . . . . . .

     (i whakaaweahia e nga kaupapa o Alexander Vertin. . . . . . . . . )

                                                      8 апреля 2017 года в 15:40




Вы - шикарно талантливы, деточка !
Вами грезит Hotel «Angleterre» !
Вы - красивы, умны . . . ! Вы - кокеточка !
Чаровница и. . . миллиардер ! . .

Пусть сияет Вам Солнце лучистое !
Лишь для Вас жаворонки звенят !
Да хранит Вашу душу Пречистая !
Ваш хрустальный с лукавинкой взгляд ! . .

         ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ @>-->---




         * * * * * * * * * * * * * * * * * * *   






         «Karekau me . . piriona ! . .»




         He reta whaiaro me te kaituhi a Sabrina Lari. . . . . . .

         (i whakaaweahia e nga kaupapa o Alexander Vertin. . . . . . . . .)

                                           Paenga-wh;wh; 8, 2017 i te 15:40




He tino pukenga koe, e tama!
Kei te moemoea a Hotel «Angleterre» ki a koe!
He ataahua koe, he mohio. . . ! He kaikawe koe!
Karekau me . . piriona! . .

Kia whiti te ra ki a koe!
Mo koe anake te tangi o te larks!
Ma te Manaaki e pupuri tou wairua!
Ko to karaihe me te titiro hianga! . 



       ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ @>-->---


Рецензии