869 Царско звоно

Искрице

Царско звоно
Србијом већ се чује,
Из срца њеног.

14. септембар 2022.
Фотографија: www.kurir.rs

Дана 14. септембра 2022. године, из Русије – из Царског Града Петрограда, стигло у Србију Царско Руско Звоно, у Манастир апостола и јеванђелисте Светог Луке у Бошњану надомак Царског Града Крушевца.. Тешко 13 тона, које ће се чути 50-60 километара уокруг. Одјекнуће први пут на Дан Светог Луке, 31. октобра ове, 2022. године.


Рецензии