Не ч1пай мою душу зранену

Не чіпай мою душу зранену,
Не тримай моє серце зв’язаним,
Я тобою вже була спалена,
Але фенікс горить незламаним.
Не зсипай свої сни непрохані
У мої незахищені фобії.
Я тобою вже була скорена,
Але потяг уже на колії.
Не вітай моє сонце місяцем,
Не топися в моїх фотографіях,
Я тобою вже тричі випита,
Але програшна ця комбінація.
Я залишусь найкращим спогадом
У потоці гучних флешбеків.
Я тобою вже була скорена,
Але стримала в силуеті
Усю велич свою і грацію,
Гордим кроком поміж терас...
Ти таких ще не бачив в нації:
Я ж найкраща серед прикрас. 
 
17.10.2022

© Inna Омут, 2022


Рецензии