життя триваэ... на укр. яз

Життя триває і цікаве ще попЕреду,
Не треба зОвсім розчаровуватись в нім;
В якусь неділю, понеділок, чи у середу...
З везінням, раптом, ти зустрінешся своїм.

Й займеться хмарне небо сонячними зорями,
Розплющить очі всесвіт приспаних надій,
ДумкИ похмурі стануть чистими й прозорими,
РозгОрне серце нАвстіж почуттів сувій.

Із вуст мелодія поллється, наче патока,
Медові нотки підсолодять смак життя;
На волю випорхне душа, як тая ластівка,
Єством із високОстю прагнучи злиття.

І змиє радості сльоза тривожні сумніви,
І потече натхнення з чотирьох сторін...
Любов запАлить свІчі вогнянИми струмами
І наворОжить кращу долю вітер змін.

11/08/21/


Рецензии