До ниг Твоих молитву покладаю

До ніг Твоїх молитву покладаю
У час негоди, час дуже важкий.
Мій Тато рідний, Ти всю правду знаєш,
Але Ти іншим шлях її відкрий.

Знесилена земля омилась кров'ю,
Скрізь вибухи, пожежі, розпач, біль...
Як весь цей жах покрити нам любов'ю,
Коли пітьма стискає звідусіль?!

Я знаю перемога на Голгофі,
Твій Син розп'ятий був за нас усіх...
І зараз світ на крок від катастрофи,
Бо обертів набрав у душах гріх.

Спини це буйство розбрату та люті,
Неправді відсіч дать допоможи.
Ми втомлені, ми всі у біль закуті,
А Ти на захист СЛОВО наш скажи.

Молюсь та плачу... Змилуйся, благаю,
Нехай не переможе нас пітьма!
До ніг Твоїх молитви всі складаю,
Без Тебе порятунку нам нема.

24 вересня 2022 р.


Рецензии