Ey, do stim...

Hayotimda qo'shgan sen o'z hissangni,
bo'lgan edim sen bilan dardlarimni
Bu dunyoda seni uchratib bir bor,
Sen uchun xizmatda bo'ldim men tayyor.

Afsus, o'tib ketadi bu oyu-kunlar,
Butunlay qolmaydi sen bergan gullar.
Hayolimda menga qoldirding bir yo'l
Azizim, do'stginam, faqat omon bo'l.

Ey, do'stim, mendan voz kechmagin
Ey, do'stim, mendan sen holim so'ragin
Ey, do'stim, meni sen hech unutmagin
Ey, do'stim, meni sen hech tashlamagin.


Рецензии