Гюзь гельди

Гюзь гельди ,гюзь гельди гене бизя
Таа бирь ил ихтярладым
Гюзь сэды ,хепь йоля генч хемь гьозяль
Бянь она гюлюмсядимь
-Сянь хепь гелеерсинь гьозяль хемь кыврак
Фистаннарын хепь еени,
Нечинь озман капуда аалыйрак
Хеерь ил гьорееримь сени?

О япраклы бана гюлюмсяди
Сора бакты булутлу
Да яамурлу лафларыннан деди :
-Те нечинь бянь кюсюлю:
-Бу яшамак,ниже бянь, пекь кыса,
Нечинь яшээрсын ешсизь,
Сана гелееримь да хепь йыл йылдан
Сени булээрым ялныз!


Рецензии