***

Все повернулось на свої місця
Ти знову живеш у моєм телефоні
Знов думки, від яких зводить скроні
Мінлива, як ми з тобою, погода ця

Все повернулось на свої місця
Мовчання до тебе про найголовніше
Де потрібні слова - там безкрая тиша
Й не побачити в моєму місті твого лиця

Все повернулось на свої місця
Мої вірші тобі в нотатках у телефоні
Терпіння, яке маю я лише ззовні
А всередині в нас такі ж биті серця

Все повернулось на свої місця
Я як тоді тобі не скажу, що чекаю
І що надія моя ніяк не вмирає
Бо моєму коханню до тебе немає кінця
 
Березень 2022


Рецензии