Коли здорова вся с м я

Коли здорова вся сім`я
І всі діточки рідненькі,
Тоді щаслива також я,
Так говорила моя ненька.

Воно насправді так і є,
Бо найдорожче що є в світі
Коли ти бачиш біля себе ,
Як підростають діти.

Вони ростуть ,незчулися коли
Дорослими вони вже стали,
Як ті тополі , що ростуть в гаю,
Що діточки разом з ними зростали.

12.10.2022


Рецензии