Благослови нас Господи на сон грядущий

Благослови нас Господи на сон грядущий,
Щоб відпочили наші душі.
Щоб відпочили наші очі,
Які до сну дуже охочі.

Адже без сну не відпочине тіло
А так відпочити воно хотіло.
Бадьорим щоб вранці встати,
Тому, що потрібно працювати.

Бо без роботи, як говорять , коні дохнуть.
А м`язи без роботи почнуть сохнуть.
І будемо ми схожі на тараньку,
Так що потрібно працювати зранку.

І так потрібно працювати до обіду,
Й дивитися потрібно на сусіду.
Бо в нього такі ж роботящі руки,
Як і у вас , не знають в роботі скуки.


9.10.2022

Так


Рецензии