Захисти нас, свята Мати!

Мати Божа, під Твою опіку
Лине наш народ із роду- віку!
Йшли у бій козаки за свободу,
Помолившись Покровительці народу,

Твій Покров,  о Пресвятая Діва
У важку годину створить диво:
Наче пташка вмить розкриєш крила,
Бо любов Твоя - найвища сила!

Ми сьогодні молимось до Тебе:
Дай нам сил, закрий над нами небо,
Без Твоєї допомоги, Божа Мати
Підлих ворогів нам не здолати...

Хай же осінь принесе нам тишу,
Віримо, Господь нас не залишить!
Хай проллється  благодатне світло,
Щоб країна в радості розквітла!


Рецензии
Ваша молитва чудова!

Переходьте на свої українські ресурси. Цим вирод-кам нічого не допоможе зрозуміти весь біль нашої нації.

Таша Прокова   09.04.2024 15:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.