Стоматология! и Протезирование!

Версия 3+(=>3089!..)!!!
( Шучу!..389!..)¶

И...как бы!..ни любил!..ЖЕНУ!!..
Но...царь!..отъехал!..
На войну!!!....

И!..до!..ДАльнего!..холмА!( Стоп,Икра Икара!..Даль?!.Холмс?!.)!
СтОя...МОлча...у!?..ОК!на...остр!ЫМ (К-рым?!.ОК!..Остров?!.
Сто100!"МОтив!..логово!.. Стоматология!...)!¶;;=>~;^•••]

СтОя молча у окна!..
Острым взглядом ( со...слезОЙ!..!.. "ой-ой-ой!"!!.)
Наблюдала!..за красой!..свиты царского!..<Обоза>]¶
Юная!..для...ЮГА!..
РОЗА!..
Семирамида!..
Жена царя Нина!..¶
.....
Suddenly!..Вдруг!..( сандалии!.. можно!.от..резкого!."отбросить"!..
ВидЕние!..с!..НЕбес!?.( Не беспокойтесь!..все "бесы"!давно.!.
С небес!.да..землю!..)!
.... ЛЁД (-хрусталь!..)!-'''!!??...(Эврика!.)
Из..тех!..( технологии!..21!-й..век?!.)..
Чудес!..что!..готовит!..нам!...
ЗИМА!..( ой!.а мы!..мумии!.МУмУ!.."умЫ"!.. и зИмы!."взаймЫ"!)
....
Видит!..
Царская!.. жена!...
...
Это!.. что-то!..
ОбъяснЯяяет!...
Но!..Печаль!..не!..
УстранЯяет...
И...ваааще!..не!.. ослабляет!..
.......
Ибо..и... БОГ!.. <Головная!.. БОЛЬ!..>[ за всякий!..хоть..
Царский<Ноль!..>{ царь!.. через!..год!..женится.!..овдовЕв!..
The Loose!.. Translation!..
.....
Much as He..loved Her!.. the Tsar!..
Went away!..at dawn!..
As far...as the farthest Hill!..HE!.. reached!..
The Tsaritsa did!..beseech!..
So that the Tsar would change his direction!..
But...a.. strange!..
Vision!.. stood!..
Before!..her Eyes!..
<Horse&MAN!..( ALL made from ...ICE!..)¶

....
It was... Terrible!.. sensation...
It was... Horrible!.. temptation!..

At the window!..
She could sit...DAY&Night!..
But... What a PIT!!!...
( Eyes of Hers!.. became too!RED!..
And...
She...Had!..
To creep!..
To...BED!...
......
P.S.
ХорЕй!..is not!..so horrible!..
As... HELL!..
....
Hello?!..or...HI!..??
Goodbye!...
Akyn!..
Walk in!..
The Poet of <OK.in!..>[Камень : окей!..и...AMEN+(Аамэн!!Эй!Мэн)!


Рецензии
Голливуд фильм!..
Отдыхает!..
Спасибо!..

Валерий Петрак   13.10.2022 00:14     Заявить о нарушении