Нерозв, язна задача

Нерозв'язна задача

У житті нашім те, що збувається,
Часом швидко чомусь забувається.
Те, чому не судилося збутися,
Сотні раз може в пам'ять вернутися.

Ми сумуємо й часто не знаємо,
Чом у сум, як у вир, поринаємо
І шукаємо спокій в самотності,
У гнітливій похмурій безмовності.

Підсвідомо когось пригадаємо,
Коли збірку кохання листаємо,
Може, десь ходить небом призначений,
Тільки нами назавжди утрачений.

А, можливо, і нас хтось пригадує,
Нерозв'язну задачу розв'язує,
Може, десь у безмежній порожності
Роздаються зітхання тривожності…


Рецензии