Ми молодi

Як швидко плинуть ці літа
Безбожно йдуть від нас у прірву
І з кожним роком розумієм
Що ми старіші стали й грізні

І кожен рік що добавляєм
В свій стаж чи в паспорт наш чи інші книжки
Прописуємо там на вік
Що стали старші ми на трішки

Але подивися ти з ранку
І дзеркало скаже привіт
Який же ти ще молодий
В ногах у тебе цілий світ

І що сьогодні ми на рік
Старіші стали - це не гріх
Міцніють наші вподобання
Життя прекрасного бажання

І стільки ж мінімум проживши
Ми будем правнуків глядіть
Читать їм будем свої книжки
Ми молоді - ще довго жить!!!

P.S. - "Ярослав, ми двоє молоді на завжди"


Рецензии