Зупини вiйну, наш Боже

Скільки ж це тривати може? -
Гинуть діточки невинні!
Зупини війну, наш Боже,
Ти ж Всебачущий, Всесильний!

Гинуть скрізь невинні люди,
Я кричу із болем в серці,
І допоки горе всюди,
Гинуть доки хлопці в берцях,

Я Тебе благати буду.
Хто ж насправді править світом?
Я вдихну на повні груди,
Й затамую подих, стисну

Руки міцно. Я тримаюсь,
Хоч мурашки по всій шкірі.
Зупини війну, благаю.
Знищують нас, наче звірі.

Захисти народ невинний
Від війни, біди, від горя.
Вирок у війни огидний,
Смерть постійно ходить поряд.

Не доводь нас до зневіри,
Хто ж іще нам допоможе?
Кричимо в молитві щиро:
Зупини війну, наш Боже!

12.10.2022 р.


Рецензии