Цей день

Ідуть всі ті хто так цього хотів
Туди де вас ніхто так і не згадає
Роками я так же як і інші лиш добра хотів
Хоча б із днем народження ми поздоровляли

Але ви вельми шановливі всі
Ви радуєтесь тому що про вас згадали
А як же жити тим що поздоровили всіх вас
Так, всі ми замітили, вам часу написать два слова не вистачає

І тому рішення просте повинно бути в простих смертних
Живіть простим життям як і жили
Відповідайте лише ви тим людям
Що вас згадали й поздоровити змогли

Всі інші - мусор, то не є ті друзі чи знайомі
Яким потрібні ви щоб пам'ятати цей ваш день
Лише вас родичі в цей день поздоровлять
І ті кому ваш день - це є і їхній день!!!


Рецензии