Розсипалося на тисячи вулиц i дорiг мiсто

Розсипалося на тисячи вулиц i дорiг мiсто.
Мов знайдене на днi моря срiблясте намисто.
Твоє рожеве обличчя  так надихає жити
i ти розквiтаєшь у розумi, як у волоссi квiти.
Сховати у темнiй шафi вiд тебе лук i стрiли.
Твоя усмiшка i очi мене мов вiск розчинили.
Вiддати тобi усе тепло тай набагато бiльше.
Тiльки разом з тобою я становлюся сильнiше.
Ти мене вiд наручникiв самотностi звiльнила.
Будь до кiнця моїм вiтром у тугих вiтрилах.
Невiдомою планетою, що зiйшла зi своєї орбiти.
Ти змогла моє серце ключом нiжностi вiдкрити.
Залишилось трохи до падiння стiни мiж нами.
Це небо ледве тримається над нашими головами.


Рецензии