За право спiвати свое

За право співати своє,
за право своє говорити –
я серце оддав би моє,
я впав би землею під жито.

І я оддаю та паду
за це споконвічнеє право,
щомиті молю: «Боже правий!..»,
і Боже відверне біду!


Рецензии