Мальви

Бабусина хата, там мальви цвітуть,
У віконце до нас заглядають,
Так затишно  було в дитинстві тут,
Світлини про це нагадають.
Як посміхалися мальви мені,
Омиті сріблястою росою,
Любила вставати я в досвіт в ті дні ,
Та бігти до річки босою.
А мальви тягнулись  до сонця та ввись,
До неба, де плили хмаринки,
Сором'язливі ,тендітні, барвисті -
Дитинства мого частинки.


Рецензии