Я бачу палець

Я бачу палець,
"До гори!"
Моя лелека ,
Та сестра,
I не сумуй,
Тихенько хлiб,
Тримай, та жуй,
Радiй що маеш:
Мир землi,
I хати-крiв,
Що дихаеш
Спокiйно,
Що е вода,
Сама собi
Господарка,
Без рiвна...
Хай палець
Буде прозапас,
Хай сняться сни
Тобi покiйно...      
9.5.21 р.


Рецензии