Хай буде мир

Хай буде мир,
Землi i в наших хатах,
Хай жне любов
Своi плоди, о тi,
Хай буде праця
Бiля хати,
Коли Господь
Дае нам
Вiд землi,
I, хай надiя
Крепне в мому
Серцi,
Хай бачуть очi,
Тi плоди,
Хай Його Слово
Нас кируе,
Щоб було щастя
На Землi,
Щоб Його Тiло
Лiкувало,
Щоб торжество
Христа було,
I Церква Божа
Напояла,
Хто хоче пити,
Вiд того,
Хай нашi мрii
Нас лiкують,
Хай Дух Святий
Несе нас до Небес,
I вiчнiсть наша,
В Господi Iсусi,
В Кровi Христа
Нас береже!
Хай буде мир,
Землi i в наших хатах...
8.5.21 г. ,(Сб), ул. Поповка, 46.


Рецензии
Коли мир, пусть будет - хай,
Не нужен мир, когда есть - хайль...

Виталий Шш   12.10.2022 15:07     Заявить о нарушении