Hora toamnei

   10.10.2022 год.
    К И Ш И Н Ё В
       (Mold)
Un murmur de chitara,
Rasuna cu avant,

Cu dulce armonie
Si trainic legamant.

In stoluri de cocoare
Croindu-si zborul lin,

Cu o lunga nostalgie,
Pe al cerului senin.

C-a un ecou rasina
Peste al meu plai iubit,

In toamna aurie,
Peste rodnicul pamant.

Iar frunza ruginita,
Disprinsa de pe ram,

Se asterne risipita
De al toamnei vant hoinar.

Un murmur de chitara,
Dintr-un trecut uitat.

Ma incurajeaza iara,
Si ma alina in tact.

Cu un sunet melancholic
Imi rascoleste dorul,

Cu-n aromat gintonic
Ma imbie iar la hora.

Incins in hora toamnei
Dansez mai apasat,

Ce iute zboara anii...
Precum nu sa aflat.


Рецензии